Ons team

Wij zijn Traffic Leaders!

Wij werken graag samen met ondernemers zoals jij. Ondernemers die het maximale uit hun business willen halen en op zoek zijn naar resultaat. Ons doel is om jou als onze klant volledig te ontzorgen en alles wat betreft online marketing uit handen te nemen. Zo kan jij je volledig focussen op jouw bedrijf en jouw expertise. Want wij geloven dat als jij jouw expertise uitoefent en wij het onze, dat we in staat zijn om samen de mooiste resultaten te behalen.


Dit is het team dat jou gaat helpen om resultaat te behalen!

Youri

Youri is ondernemer in hart en nieren en startte zijn eerste webwinkel op 12-jarige leeftijd. Tegenwoordig traint hij andere ondernemers en marketeers in de inzet van Facebook Advertising & Marketingfunnels. Als eigenaar van Traffic Leaders treedt hij ook regelmatig op als kantoor-dj.


Fleur

Fleur is onze Facebook advertentie specialist en is verantwoordelijk voor de advertentiecampagnes van OVA en IMU. Ook vindt ze het super tof om strategiesessies met onze klanten te doen! Daarnaast zorgt ze ervoor dat het team optimaal kan presteren als parttime office manager. Naast werk sport ze het liefst.

Ellen

Ellen is onze Facebook advertentie specialist en procesmanager. Zij zorgt ervoor dat de interne processen vloeiend verlopen en de resultaten van jouw campagnes optimaal zijn. Als moeder van twee is zij een ster in planning en weet ze ook op kantoor de orde te bewaken.


Mila

Mila is onze Facebook Advertentie specialist. Als taalpurist zorgt zij daarnaast voor foutloze teksten. Ook vult ze de voorraad chocola op kantoor regelmatig aan. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken met foute muziek uit de jaren tachtig op de achtergrond.

Annelies

Annelies is onze Project Manager en heeft ruime ervaring in het managen van multidisciplinaire klanten. Ze helpt met haar kennis & passie de doelen van de klanten te behalen. Het verbinden van de verschillende kanalen ziet ze als een uitdaging waarbij synergie & data centraal staan. Ook is ze Google Ads specialist. Prive is Annelies druk met haar drie kids of te vinden in de sportschool.

Thom

Thom is onze Facebook Advertentie specialist. Hij zet graag een stapje extra voor zijn klant en haalt energie uit het behalen positieve resultaten. Naast het adverteren denkt hij graag op een strategisch niveau mee met de klant zodat zij ook dat stapje extra kunnen zetten voor hun klant. Reizen, hockey, voetbal en gamen zijn hobbies waar hij graag tijd aan besteedt. 


Tess

Tess is onze copywriter en een creatieve duizendpoot. Zo houdt ze zich naast schrijven graag bezig met muziek maken, tekenen, schilderen en nieuwe talen leren. Verder houdt ze veel van reizen en bordspelletjes spelen met de familie.
Yvonne

Yvonne is onze administratie held. Zij zet alle cijfers op de juiste plek en zorgt ervoor dat alles rondom de administratie soepel verloopt. Zowel voor klanten als voor haar collega's is zij de financiële vraagbaak. Naast cijfers wordt zij ook blij van hardlopen, schrijven en chocola!Yorne 

Yorne is onze Facebook marketeer die elke dag klaar staat voor klanten en hun online strategie. Hij blijft zoeken naar nieuwe dingen om te leren en de uitdagingen die daar bij komen kijken. In zijn vrije tijd helpt Yorne mensen de beste versie van hunzelf te worden als Personal Trainer.


Mitchel

Mitchel is onze Facebook specialist. Hij krijgt energie van het behalen van goede resultaten voor zijn klanten. In zijn vrije tijd is hij graag met vrienden of slaat hij een balletje op het tennisveld. 


Nikita

Nikita is onze Facebook Advertentie specialist. Naast dat ze je bedrijf graag verder helpt door middel van Facebook advertenties, is zij in haar vrije tijd veel bezig met haar favoriete sport voetbal en probeert ze hier en daar een woordje Spaans te spreken. 

Oscar

Oscar is onze Google Ads specialist. Naast het opbouwen en optimaliseren van Google Ads campagnes kan hij dat ook voor Facebook campagnes. Hierbij is data zijn sleutel tot succes. In zijn vrije tijd is Oscar te vinden op de sportvelden en maakt hij graag een praatje over voetbal.Rosalie

Rosalie is onze online vormgever en houdt zich het liefst bezig met het uitwerken van de visie en missie van de klant in een passend ontwerp. Door op een creatieve manier de juiste elementen te gebruiken maakt ze van elke opdracht een kloppend en overtuigend geheel. In haar vrije tijd is ze vaak in het park te vinden terwijl ze kick-bokst of houdt ze een spelletjesavond met vrienden en familie

Stanley

Stanley is onze online marketeer/designer en houd zich vooral bezig met het ontwikkelen van websites. Naast de techniek en gebruiksvriendelijkheid van een website is de uitstraling minstens zo belangrijk. In elke situatie bedenkt hij een creatieve oplossing om zo het gewenste doel te behalen.
Salih

Salih is onze Facebook marketing specialist. Hij heeft een passie voor Online Marketing, begrijpt het koopproces van de consument goed en weet passende marketing oplossingen te vinden voor zijn klanten om hun onderneming naar een nog beter niveau te tillen. Verder houdt hij van reizen, lezen en sporten.
Waarom kiezen voor Traffic Leaders Amsterdam?

Geen klikken, maar klanten

Bereik en klikken zijn leuk, maar klanten en resultaat is wat ons drijft.

Inzicht in cijfers

We brengen alle data in kaart zodat we goed onderbouwde keuzes kunnen maken en de resultaten kunnen verbeteren.

Een partner, geen handjes

Jij doet het niet alleen! We denken met je mee en adviseren proactief in jouw bedrijf. We zijn meer dan alleen helpende handjes.

Specialisten, geen verkopers

Bij ons werken geen accountmanagers. Iedereen die je spreekt, is een expert en werkt op dagelijkse basis in zijn of haar specialisme.

Onze partners

  null  


       


The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Even kennismaken?

Ben jij die gedreven ondernemer die meer uit zijn of haar business wil halen? Mogen wij jou helpen groeien? Dan maken wij graag kennis met jou!

Benieuwd naar onze vacatures?

arrow_drop_up arrow_drop_down