arrow_drop_up arrow_drop_down

Werken bij Traffic Leaders

Wij zijn Traffic Leaders!

Wij werken graag samen met ondernemers. Ondernemers die het maximale uit hun business willen halen en op zoek zijn naar resultaat. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen en alles wat te maken heeft met online marketing uit handen te nemen. Zo kunnen onze klanten zich volledig focussen op hun bedrijf en expertise. Want wij geloven dat als onze klanten hun expertise uitoefenen en wij het onze, dat we in staat zijn om samen de mooiste resultaten te behalen.


SEO Content Specialist 

Ben jij een creatieve copywriter met kennis van het SEO proof content? Dan hebben wij een creatieve en afwisselende job voor jou! 

Social Media Marketing Specialist

Weet jij alle ins en outs van social media adverteren en streef jij naar klanten ipv klikken? Dan verwelkomen we je graag in ons team! 

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

  • Wij lezen jouw sollicitatie en bijhorende mail of brief goed door
  • We plannen een video call in om je beter te leren kennen
  • Je krijgt van ons een opdracht om thuis uit te werken
  • Hebben we allebei een fijn gevoel overgehouden aan het eerste gesprek? Dan spreken we af voor een kopje koffie om je nog beter te leren kennen
  • Is het een match? Super! We spreken een datum af waarop je kunt beginnen. 
  • Helaas toch geen match? Wij houden je altijd snel op de hoogte. Niemand wil lang wachten op de uitslag van een sollicitatie en dat begrijpen we maar al te goed! 

Benieuwd naar ons team?