Zie jij als ondernemer de waarde in van het bouwen van een community rondom jouw product of website? Of wil je op een professionele manier online trainingen en cursussen aanbieden? Dan is de e-learning software van Huddle echt iets voor jou. In dit artikel gaan we dieper in op wat Huddle precies is en wat de belangrijkste functionaliteiten zijn.

Artikelen in Huddle E-learning

Wat is Huddle e-learning software?

Huddle, van oorsprong een Nederlands bedrijf, is een alles-in-één software waarmee je eenvoudig je eigen forum/community en e-learning platform maakt. Een combinatie tussen een eigen community en een goed e-learning platform is goud waard! In verschillende modules kunnen jouw klanten je cursus volgen en bij de community delen ze makkelijk hun vragen en opmerkingen.

Met Huddle bouw je aan structurele inkomsten, die ook nog eens exponentieel groeien. Dit zorgt ervoor dat je niet constant bezig moet zijn met het winnen van nieuwe klanten en dat je juist meer financiële rust ervaart.

Digitale producten verkopen met Huddle

De ideale online business creëer je het beste met digitale producten. Digitale producten zoals een eigen cursus of een eigen online trainingsprogramma. Het voordeel hiervan is dat je deze helemaal zelf kunt maken en je niet afhankelijk bent van inkoop- en voorraadkosten. Daarnaast zijn digitale producten perfect voor een schaalbare en volledig geautomatiseerde online business.

Maar hoe creëer ik dan die ideale online business? En hoe zet ik de e-learning software van Huddle daar bij in? Wij geven je de belangrijkste tips:

Je begint met het maken van je eigen online programma. Een programma over datgene waar jij andere mensen echt mee kunt helpen, zoals bijvoorbeeld:

  • online business trainingen;
  • een meditatiecursus;
  • mensen leren piano spelen;
  • mensen leren haken;
  • mensen leren gezonder te leven, etc. 

Als jij weet dat je er andere mensen mee helpt, kun je een online business creëren. Zo’n online programma maak je eenvoudig zelf. Dit kan bijvoorbeeld met PowerPoint, een video-opname of een webinar.

·         Heb je jouw programma staan? Zorg dan voor een strakke ledensite die snel en gebruiksvriendelijk is. Een verzamelsite die een fijne ervaring geeft. Een website waar je jouw klant echt een e-learning gevoel geeft. Een snelle, mobiele ervaring is hierbij erg belangrijk.

·         Bespaar veel werk en veel tijd en automatiseer je betaalprocessen.

·         Zijn er manieren om je klantwaarde te verhogen? Ga niet constant op zoek naar nieuwe klanten voor die ene cursus, maar denk aan het creëren van meerdere vervolgprogramma’s voor je bestaande klanten. Minder inzet, meer omzet.

·         Zorgen voor structurele, wederkerende inkomsten? Denk dan aan een lidmaatschap net zoals Netflix of Spotify. Op deze manier heb je meer structuur in je online business.

·         Wil je een stukje magie in je business brengen? Zorgen voor fans en ambassadeurs van jouw bedrijf/product? Start dan een community.

De functionaliteiten van Huddle

Met Huddle creëer je een eigen e-learning met digitale programma’s en een online community. Wij zetten beide functionaliteiten voor je uiteen:

E-learning software

E-learning wint steeds meer terrein. En dan niet alleen binnen het onderwijs, maar juist ook binnen het bedrijfsleven en de overheid. Digitaal leren biedt heel veel nieuwe mogelijkheden! Eén van de functionaliteiten van Huddle is de e-learning software. Deze software stelt je in staat om snel een eigen e-learning platform op te zetten.

In je eigen ledensite plaats je al je digitale producten. Van e-books tot audioprogramma’s en van pdf-bestanden tot videocursussen. Het platform is zo opgezet dat leden eenvoudig door de verschillende producten, modules en lessen navigeren. Ook hebben ze altijd inzage in hun eigen voortgang. 

De software zorgt ervoor dat jouw e-learningplatform altijd geoptimaliseerd is voor mobiele devices. Jouw leden kunnen dus altijd en overal jouw trainingen volgen.

Koppelingen

Via Zapier koppel je Huddle aan al je favoriete systemen zoals betaalmodules, e-mailmarketingsoftware zoals MailBlue of MailChimp en CRM. Ook koppel je Huddle eenvoudig aan de software van Plug & Pay, zodat je effectieve betaalpagina’s kunt toevoegen aan je e-learning programma’s.

Begin je eigen community met Huddle

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen online community te bouwen? Laat die droom dan uitkomen met de software van Huddle. Software waarvoor je helemaal geen technische kennis hoeft te hebben. De online community van Huddle bestaat uit een traditioneel forum en een modern social media platform. 

Het fijne aan Huddle is dat je een social media platform in eigen beheer, op je eigen domeinnaam kunt hosten. Dit zorgt niet alleen voor een overzichtelijke, maar ook een vertrouwde en veilige omgeving voor jouw leden.

Wat mag je allemaal verwachten van de online community van Huddle:

·        We ontwerpen alles volledig in jouw eigen huisstijl.

·         Zorg voor meer visuele aantrekkelijkheid met behulp van moodboards waarop leden van jouw community de mogelijkheid hebben om afbeeldingen te pinnen.

·         Leden kunnen binnen Huddle met elkaar chatten.

·         De zeer gebruiksvriendelijke editor zorgt voor optimale engagement binnen jouw community.

·         Plaats banners voor events of acties en maak bijvoorbeeld gebruik van een poll.

·         Naast het forum voeg je ook eenvoudig losse groepen toe voor specifieke gebruikersgroepen.

Nog een stapje verder met Gamification

De software van Huddle maakt het mogelijk om jouw community nog leuker, nog positiever te maken met behulp van Gamification. Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in een niet-game omgeving. Je gebruikt spelelementen om leden te blijven motiveren en hun ervaring te verrijken. Met Gamification zorg je voor een bruisende community.

Hoe Gamification in Huddle opgenomen is? Door bijvoorbeeld like buttons te integreren, een puntensysteem te hanteren voor de activiteit van leden, door leden tot moderators te benoemen om jou te helpen, door samen met je leden challenges aan te gaan, etc.  

Wil je de community alleen voor leden beschikbaar maken? Dat doe je eenvoudig met een inlog. Maar een openbare community is ook leesbaar en dus vindbaar voor Google. Is het je doel om hoger in Google te scoren? Dan is je community openbaar zetten zeker de moeite waard.

Breng je onderneming naar een volgend level

Met Huddle breng je jouw onderneming echt naar een volgend level. Je kunt wederkerende inkomsten opbouwen, digitale producten verkopen, een e-learning omgeving bouwen en een actieve community opzetten die, in plaats van dat het je meer werk kost, je juist meer werk uit handen gaat nemen.

Ben je benieuwd naar Huddle voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Traffic Leaders. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden.