Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn!

Wij helpen bedrijven optimaal groeien

met LinkedIn Advertenties.

Facebook Marketing Uitbesteden

Gebruik onze expertise

Volledig ontzorgd, net als onze ruim 200+ andere klanten.
Facebook Marketing Uitbesteden

Vergroot je bereik

Meer bezoekers, meer klanten. Dit is onze specialisatie!
Facebook Marketing Uitbesteden

Volledig zicht op de cijfers

Dankzij onze wekelijkse rapportages.
LinkedIn Adverteren

Bereik een zakelijke doelgroep met
LinkedIn Advertenties!

LinkedIn trekt zakelijke gebruikers aan en dat is precies wat adverteren op LinkedIn zo interessant maakt. Met LinkedIn kun je enorm specifiek jouw doelgroep afbakenen. Is jouw ideale doelgroep een bepaalde zakelijke klant? Dan is een advertentie op LinkedIn de meest interessante optie.


LinkedIn advertenties zijn heel anders dan de advertenties op andere social media. Om het meeste uit je budget te halen is het noodzakelijk om de cijfers goed in de gaten te houden. Wanneer je goed analyseert, interpreteert en schakelt verspil jij geen tijd en geld aan LinkedIn Ads die niet goed werken.


Heb je wat hulp nodig? Onze specialisten helpen je graag met het beheren van je LinkedIn Advertenties! Met onze jarenlange ervaring in de Online Marketing zorgen wij er voor dat jouw advertenties optimaal presteren. Wij ontzorgen je volledig!

Kosten LinkedIn Adverteren

Wat zijn de kosten van LinkedIn Ads?

De gemiddelde kosten voor het adverteren op LinkedIn liggen relatief hoog. Daar staat wel tegenover dat de kwaliteit van leads via LinkedIn in onze ervaring ook een stuk hoger ligt dan via andere kanalen. De gemiddelde advertentiekosten zijn misschien hoger, maar de gemiddelde opbrengsten ook. Wij maken de data goed inzichtelijk zodat we samen heldere doelstellingen kunnen bepalen.


LinkedIn kan advertentiekosten op basis van twee biedstrategieën in rekening brengen: CPC (cost per click) of CPM (kosten per 1000 weergaven). 


De gemiddelde CPC op LinkedIn ligt tussen de 2 euro en 3,50 euro per klik.

De gemiddelde CPM op LinkedIn ligt tussen de 7 euro en 10 euro per 1000 weergaven.

Laat ons je helpen!

Advertentieteksten Schrijven

Advertentieteksten

We schrijven krachtige en effectieve advertentieteksten, toegespitst op jouw doelgroep.
Facebook Marketing Uitbesteden

Kansen benutten

Door te adverteren bij op de juiste doelgroep.
Analyse en Optimalisatie

Analyse & optimalisatie

Wij duiken de cijfers in, en sturen bij waar nodig.
Splittesten

Splittesten

Iedere dag een stukje beter, wij testen elk element.
Strategie

Meedenken in strategie

Samen met jou behalen wij de beste resultaten.
Pro-actief Advies

Pro-actief advies

Kansen die wij zien voor jouw business delen wij direct!

Dagelijkse Optimalisatie

Dagelijkse optimalisatie

Iedere dag optimaliseren wij jouw advertenties.
Wekelijkse Rapportage

Wekelijkse rapportage

Weet precies hoe je ervoor staat met onze wekelijkse rapportage.

Telefoon

Persoonlijk contact

Eenvoudig contact met jouw persoonlijke campagnemanager.

Dit zeggen onze klanten over Traffic Leaders

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.
Lotte Bouwman
Lotte Bouwman

365 Dagen Succesvol

 
Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.
Thomas Koelewijn - Plazatalk
Thomas Koelewijn

Plazatalk

 

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Maartje Blijleven
Maartje Blijleven

We Love Communities

Hoe gaan wij te werk?

Persoonlijke kennismaking

Tijdens de vrijblijvende belafspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We versturen je een voorstel op maat passend bij jouw wensen.

Strategiebepaling

Iedere business en iedere ondernemer is anders. Jouw persoonlijke campagnemanager verdiept zich samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken. 

Uitvoering & Optimalisatie

Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw LinkedIn Ads campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Rapportage & Evaluatie

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Klantcases

Evelien Bijl

Doelgerichte Coaching

Wij hielpen Evelien meer focus krijgen op haar webinars en klanten door haar volledig te ontzorgen van haar Facebook Advertenties.


Logo OVA

OVA B.V.

Een business bouwen met een gratis boek? OVA.nl deed het! Met behulp van Facebook Adverteren werden er meer dan 18.000 boeken verkocht!


365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol besloot het Facebook Adverteren uit te besteden. Meer dan 70.000 leads later blikken wij terug op een succesvolle samenwerking.
Facebook Adverteren Uitbesteden

Maak nu vrijblijvend kennis met een van onze marketing experts!