Ik heb nu voor het eerst het gevoel dat ik precies weet wat ik moet doen om continu een stroom aan nieuwe klanten binnen te halen

  

Eerst verzorgde ik naast mijn overige werkzaamheden alle Facebook advertenties, maar het kostte mij teveel energie om allemaal te doen. Plus: ik wilde echt gaan opschalen, wat betekent dat ik niet  blijven aanmodderen. Ik wilde het professioneel aanpakken door expertise in te huren. 


Ik werd direct heel persoonlijk geholpen door Youri. Samen zijn we gaan kijken hoe ik ervoor stond en wat we konden verbeteren. Dit voelde vertrouwd. Over de samenwerking had ik van tevoren totaal geen twijfels, maar ik vond het uitbesteden van mijn Facebook advertenties wel heel spannend. Ineens investeerde ik veel geld in Facebook, plus de kosten voor Traffic Leaders. Want ja… wat als ik mijn investering niet terug zou verdienen? 


Gelukkig werd bijna alles uit handen genomen. Ik stuurde alleen advertentieteksten en bijpassende afbeeldingen op, meer niet. Elke week kreeg ik een update waarin ik hoorde welke advertenties goed en minder goed werkten voor mij. Zo hoefde ik niet achter de schermen zelf te prutsen aan de advertenties.Ik heb nu voor het eerst het gevoel dat ik precies weet wat ik moet doen om continu een stroom aan nieuwe klanten binnen te halen. Dit is voor mij een ontzettende ‘life-changer’. De advertenties waren heel winstgevend en leverden mij een mooi aantal klanten op.Hierdoor kan ik mijn tijd nuttiger besteden en heb ik meer energie om mij beter te focussen op het geven van mijn webinar en het helpen van mijn klanten. 


Ik zou Traffic Leaders aanbevelen aan ondernemers die niet steeds opnieuw het wiel uit willen vinden Als je voelt dat je toe bent aan ondersteuning in je business, kan dit echt voor je werken. Hoef je het niet allemaal meer zelf te doen. Dit helpt je om je bedrijf te leiden op een manier die je wat minder moeite kost. Voor hen kan het heel waardevol zijn, omdat Traffic Leaders ook écht met je meedenkt en betrokken is.


Evelien - Doelgerichtecoaching.nl 


< Terug naar het overzicht

Ben jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!