YouTube Adverteren Uitbesteden

Adverteren op YouTube?

Adverteren binnen de op één na
grootste zoekmachine ter wereld?

Facebook Marketing Uitbesteden

Gebruik onze expertise

Volledig ontzorgd, net als onze ruim 200+ andere klanten.
Facebook Marketing Uitbesteden
Meer bezoekers, meer klanten. Dit is onze specialisatie!
Facebook Marketing Uitbesteden

Volledig zicht op de cijfers

Dankzij onze wekelijkse rapportages.
Adverteren op YouTube

Bereik jouw doelgroep via YouTube Advertenties...

Adverteren op YouTube, een ondergeschoven kindje. Met advertenties op YouTube toon je jouw video-advertentie specifiek aan jouw doelgroep. Door advertenties specifiek te richten op het publiek van specifieke zoekwoorden, kanalen of video's kun jij jouw doelgroep super specifiek benaderen.


Om deze campagnes optimaal te laten presteren is er een constant proces van analyse, verbetering en evaluatie nodig. Zonder zicht op de data loop je het risico dat je geld en tijd verspilt aan slecht lopende campagnes.


Onze specialisten helpen je graag met het beheren van je advertenties op YouTube! Met onze ervaring in de Online Marketing zorgen wij er voor dat jouw advertenties optimaal presteren. Wij ontzorgen je volledig!

Facebook Adverteren Uitbesteden

Profiteren van de kansen van YouTube advertenties? Iedere business vraagt om een andere aanpak. Daarom gaan wij graag met jouw in gesprek om een op maat gemaakte strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen. 


Samen behalen we de beste resultaten. Dit betekent meer leads, meer klanten en meer bezoekers op jouw website!

Laat ons je helpen!

Advertentieteksten Schrijven
We schrijven krachtige en effectieve advertentieteksten, toegespitst op jouw doelgroep.
Facebook Marketing Uitbesteden

Kansen benutten

Door te adverteren bij de juiste zoekwoorden.
Analyse en Optimalisatie
Wij duiken de cijfers in, en sturen bij waar nodig.
Splittesten
Iedere dag een stukje beter, wij testen elk element.
Strategie
Samen met jou behalen wij de beste resultaten.
Pro-actief Advies

Kansen die wij zien voor jouw business delen wij direct!

Dagelijkse Optimalisatie
Iedere dag optimaliseren wij jouw advertenties.
Wekelijkse Rapportage

Weet precies hoe je ervoor staat met onze wekelijkse rapportage.

Telefoon
Eenvoudig contact met jouw persoonlijke campagnemanager.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.
Lotte Bouwman
Lotte Bouwman

365 Dagen Succesvol

 
Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.
Thomas Koelewijn - Plazatalk
Thomas Koelewijn

Plazatalk

 

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Maartje Blijleven
Maartje Blijleven

We Love Communities

Tijdens de vrijblijvende belafspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We versturen je een voorstel op maat passend bij jouw wensen.
Iedere business en iedere ondernemer is anders. Jouw persoonlijke campagnemanager verdiept zich samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken. 
Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw Google Ads campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Evelien Bijl
Wij hielpen Evelien meer focus krijgen op haar webinars en klanten door haar volledig te ontzorgen van haar Facebook Advertenties.


Logo OVA
Een business bouwen met een gratis boek? OVA.nl deed het! Met behulp van Facebook Adverteren werden er meer dan 18.000 boeken verkocht!


365 Dagen Succesvol besloot het Facebook Adverteren uit te besteden. Meer dan 70.000 leads later blikken wij terug op een succesvolle samenwerking.
Facebook Adverteren Uitbesteden