ActiveCampaign Funnel Specialist

Laat onze experts jou helpen bij jouw

marketing- & salesfunnels in ActiveCampaign!

Facebook Marketing Uitbesteden

Gebruik onze expertise

Volledig ontzorgd, net als onze ruim 200+ andere klanten.
Facebook Marketing Uitbesteden

Vergroot je bereik

Meer bezoekers, meer klanten. Dit is onze specialisatie!
Facebook Marketing Uitbesteden

Conversieverhogend

Dankzij onze maandelijkse rapportages.
Teamfoto Trafficleaders

Geen tijd, zin of expertise om zelf te bouwen?

Een marketing- of salesfunnel zorgt ervoor dat je bezoekers de juiste informatie en motivatie ontvangen om zo de keuze te kunnen maken om met jouw product- of dienst aan de slag te gaan.


Bij Traffic Leaders bevelen wij MailBlue (de Nederlandstalige versie van ActiveCampaign) aan om jouw funnels mee op te zetten vanwege de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en de prijs-/ kwaliteit verhouding.


Hoewel het werken met deze software eenvoudig is, blijkt die eerste opzet en inrichting toch vaak een uitdaging voor ondernemers door een gebrek aan tijd en/of de juiste expertise om ActiveCampaign effectief in te zetten.

MailBlue Funnel Specialist

Laat ons je helpen!

Advertentieteksten Schrijven

Strategiebepaling

x
Beeldmateriaal

Analyseren van data

x
Analyse en Optimalisatie

Content creatie

x
Splittesten

Landingspagina's

x
Strategie

Funnel Implementatie

x
Pro-actief Advies

Technische koppelingen

x

Dagelijkse Optimalisatie

Conversieoptimalisatie

x
Wekelijkse Rapportage

Maandelijkse rapportage

x

Telefoon

Persoonlijk contact

x
Facebook Adverteren Uitbesteden

We starten met de Funnel Make-over!

Het startpunt van het optimaliseren van jouw marketingfunnels is een uitgebreide Funnel Make-over (digitaal of fysiek). We kijken 1-op-1 mee naar jouw business en bepalen het stappenplan om direct resultaat te bereiken.

Dit zeggen onze klanten over Traffic Leaders

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.
Lotte Bouwman
Lotte Bouwman

365 Dagen Succesvol

 
Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.
Thomas Koelewijn - Plazatalk
Thomas Koelewijn

Plazatalk

 

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Maartje Blijleven
Maartje Blijleven

We Love Communities

Klantcases

Evelien Bijl

Doelgerichte Coaching

Wij hielpen Evelien meer focus krijgen op haar webinars en klanten door haar volledig te ontzorgen van haar Facebook Advertenties.


Logo OVA

OVA B.V.

Een business bouwen met een gratis boek? OVA.nl deed het! Met behulp van Facebook Adverteren werden er meer dan 18.000 boeken verkocht!


365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol besloot het Facebook Adverteren uit te besteden. Meer dan 70.000 leads later blikken wij terug op een succesvolle samenwerking.
Facebook Adverteren Uitbesteden

Maak nu vrijblijvend kennis met een van onze marketing experts!