Soms haal ik nu zelfs nieuwe e-mailadressen binnen voor slechts € 0,31 in ruil voor een gratis weggever met allerlei tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

  

Toen ik op zoek ging naar een partij voor het uitbesteden van mijn Facebook advertenties, ben ik meerdere bedrijven gaan vergelijken. Ik vond Traffic Leaders direct al heel makkelijk in omgang. Er werd direct de telefoon opgenomen en op mailtjes beantwoord. Deze eerst ervaring zorgde direct voor een goed gevoel, nadat ik Youri en Simone eerst als sprekers heb gezien bij het IMU Event. 


In het begin heb ik flink aangeklooid om alles met adverteren zelf te proberen, maar achteraf betaalde ik te veel voor nieuwe leads. En ik had er helemaal geen zin in om ermee bezig te zijn, omdat de veranderingen op Facebook natuurlijk heel snel gaan tegenwoordig. Plus er ging voor mij veel tijd in zitten en tijd is natuurlijk kostbaar, waardoor ik liever een specialist wilde inschakelen. Wat fijn is aan de samenwerking is dat ik continu contact hebt met dezelfde persoon binnen Traffic Leaders, zodat ik alle vragen kan stellen waar ik mee zit. 


Soms haal ik nu zelfs nieuwe e-mailadressen binnen voor slechts € 0,31 in ruil voor een gratis weggever met allerlei tips om meer zelfvertrouwen te krijgen. Als kennismakingsaanbod heb ik upsell na mijn e-book om de advertentiekosten te dekken.

Verder is het onderlinge contact prettig, omdat het zowel per mail als telefonisch kan. Plus het is fijn dat er topondernemers aan het roer staan, die zelf ook dagelijks met de poten in de klei staan.


Ralf Siebers - Zelfvertrouwen.com


< Terug naar het overzichtBen jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!