Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn

  

We waren op zoek naar een partij om onze Facebook advertenties te laten doen en alles loopt nu lekker door. Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. Voorheen werkten we altijd samen met een bedrijf, waar we een maandelijkse update van ontvingen. Gelukkig krijgen we bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail en het uitbesteden van de Facebook advertenties is ook nog eens goedkoper. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.


Als online marketeer zou ik zelf de Facebook advertenties kunnen doen, maar ik weet van mijzelf dat ik dit waarschijnlijk niet zo efficiënt kan doen als een bedrijf, die hier dagelijks mee bezig is. Dus voor kleine ondernemers is het ideaal om meer tijd vrij te maken voor andere belangrijke zaken, omdat je dan niet zo gedetailleerd bezig hoeft te houden met de advertenties.


Thomas Koelewijn - Plazatalk


< Terug naar het overzichtBen jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!