We bereikten zelfs nieuwe doelgroepen waar ik helemaal niet aan heb gedacht

  

In eerste instantie was ik de afgelopen jaren zelf veel bezig met Facebook advertenties. Ik merkte dat ik hier wel een eindje mee op schoot, maar ik miste toch wel de slag naar professionalisering. Daarom spreekt de ervaring van Traffic Leaders mij aan, omdat ik worstelde om de Facebook advertenties goed voor elkaar te krijgen. 


Van tevoren had ik wel twijfels of ik mijn investering er uit ging halen, maar ik had al snel door dat alles effectief werd aangepakt. De onderlinge communicatie verliep heel prettig, vlot en lekker to-the-point. Met één campagne gingen we testen met meerdere type advertenties voor meerdere doelgroepen om te ontdekken wat wel en niet werkte. We bereikten zelfs nieuwe doelgroepen waar ik helemaal niet aan heb gedacht. Dit hielp ons om in drukke maanden meer dan voldoende kaarten, boekjes en familieplanners te verkopen en onze online zichtbaarheid te vergroten.


Thierry - Lentezoet


< Terug naar het overzichtBen jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!