Een investering van€ 6.700,- heeft geleid tot drie klanten
met een omzet van € 47.220,-. 

  

Ik heb Traffic Leaders leren kennen via Facebook. Ik volgde Youri Meuleman al een tijdje en heb op die manier kennis gemaakt met Traffic Leaders. 


Ik heb voor Traffic Leaders gekozen om mijn online marketing bij uit te besteden, omdat ik geloof in de werkwijze van Youri Meuleman. Hierdoor heb ik de sprong gewaagd. De eerste analyse die Traffic Leaders heeft gedaan voor mijn onderneming was ook zeer gericht en verrijkend, waardoor ik geloofde in hun capaciteiten.

Doelstelling

Mijn doel bij aanvang van de samenwerking was een stijgende instroom van het aantal binnenkomende leads en een continuïteit hierin bekomen. Daarnaast was ik ook op zoek naar een marketing partner die op strategisch vlak kon meedenken en een overkoepelend plan uitwerken samen met ons.


Bereikte doelen

Via onze Facebook advertenties is er een mooie stijging van het aantal leads gekomen en hebben we hier ook al enkele klanten uit gehaald. Een investering van€ 6.700,- heeft geleid tot drie klanten met een omzet van € 47.220,-. 


Door het uitbesteden van deze acties heb ik meer tijd vrij gekregen om aan mijn bedrijf te werken, mijn team verder uit te breiden en vooral te focussen op het groter plaatje zodat ik verder kan groeien en mijn dromen realiseren.


Charlotte D’halewin - HaRvest


< Terug naar het overzichtBen jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!