Hoe beter de content, hoe meer klanten

    

Wist je dat 70% van jouw bezoekers liever met jou in contact komt via content dan naar aanleiding van een advertentie? Social media, nieuwsbrieven, blogs, mailings, e-books, website teksten: content is een breed begrip en heeft veel verschillende functies en doelen. Eigenlijk kun je stellen dat een online business voor een groot deel afhankelijk is van goede content. 


Technisch kunnen je advertenties en je funnels nog zo goed ingericht worden, uiteindelijk draait het krijgen van klanten om het leveren van veel waarde. Waarom loopt de ene advertentie wel en de andere niet? Waarom verkoopt een partij wel goed en de andere partij niet? De grootste kracht en sleutel ligt bij content.


Goede content levert je het volgende op:

  • Genereert traffic naar jouw website 
  • Verbetert de kwantiteit en kwaliteit van de leads
  • Stelt je in staat je expertise te tonen
  • Is een manier om je te onderscheiden van je concurrenten
  • Zorgt voor conversies
  • Is kosteneffectief

Benieuwd wat content voor jou kan doen?

De juiste woorden die jouw ideale klant aanspreken, een tone of voice die bij je past, kleine nuances en triggers die ervoor zorgen dat klanten echt bij je kopen en dan ook nog zorgen dat de content op alle platformen elkaar versterkt. Het lijkt simpel, maar het produceren van sterke content is een echte expertise en kost veel tijd. Hoe fijn zou het zijn als jij het produceren van content zou kunnen uitbesteden bij een bedrijf dat er echt verstand van heeft?Wij kunnen jou o.a. helpen met:

E-books

E-books zijn perfect als gratis weggever om leads te genereren. Door waarde toe te voegen creëer je sympathie bij je potentiële klanten en geef je ze bovendien al een voorproefje van jouw product. Na het lezen van een goed e-book kunnen zij jouw aanbieding niet weerstaan!


Blogs

Blogs zijn misschien wel de meest veelzijdige vorm van content. Ze kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. Ze  zijn perfect om je kennis te delen en een reputatie op te bouwen, maar ook om je product te demonstreren en om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Mailings

Een mailing raakt al snel ondergesneeuwd in de grote hoeveelheid mails die binnenstroomt in de mailbox. Hoe zorg je ervoor dat jouw mail wel opvalt en geopend wordt? Mail is een unieke kans om direct te communiceren met de klant. Hier wil je dus geen steken laten vallen!

Website teksten & Blogs

Een goede website zorgt ervoor dat een bezoeker een klant wordt! Een goede balans tussen persoonlijkheid, waardevolle content en sales is hierbij cruciaal. Bovendien wil je graag dat jouw teksten SEO proof zijn zodat potentiële klanten jou kunnen vinden. 

Wil jij jouw klanten overtuigen met ijzersterke content?

Het produceren van goede content kost veel tijd. Geef het uit handen.

Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!