Zij gingen je voor!

    

  

Lotte Botman - 365 dagen succesvol

Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.

Thomas Koelewijn - Plazatalk

Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.

Ralf Siebers - Zelfvertrouwen.com

In het begin heb ik alles met Facebook adverteren zelf gedaan, maar achteraf betaalde ik te veel voor nieuwe leads. Er ging voor mij veel tijd in zitten en tijd is natuurlijk kostbaar, waardoor ik liever een specialist wilde inschakelen. Het is fijn dat er bij Traffic Leaders topondernemers aan het roer staan, die zelf ook dagelijks met de poten in de klei staan.


Maartje Blijleven - We love Communities

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Evelien - Doelgerichtecoaching.nl 

Eerst verzorgde ik naast mijn overige werkzaamheden alle Facebook advertenties, maar het kostte mij teveel energie om allemaal te doen. Plus: ik wilde echt gaan opschalen, wat betekende dat ik niet  aan kon blijven modderen. Ik wilde het professioneel aanpakken door experts in te huren.

Charlotte D’halewin - HaRvest

Ik heb voor Traffic Leaders gekozen om mijn online marketing bij uit te besteden, omdat ik geloof in de werkwijze van Youri Meuleman. Hierdoor heb ik de sprong gewaagd. De eerste analyse voor mijn onderneming was ook zeer gericht en verrijkend, waardoor ik geloofde in hun capaciteiten.

Thierry - Lentezoet 


In eerste instantie was ik de afgelopen jaren zelf veel bezig met Facebook advertenties. Ik merkte dat ik hier wel een eindje mee op schoot, maar ik miste toch wel de slag naar professionalisering. Daarom spreekt de ervaring van Traffic Leaders mij aan, omdat ik zelf worstelde om goede advertenties te krijgen.

Ben jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!