Met social advertising laat jij jouw business groeien!

   

Dat je met advertenties veel nieuwe potentiële klanten binnen kunt halen weet je al. En dat zomaar wat adverteren je niks gaat opleveren ook. Dan ben je nu op de juiste plek! Of het nu gaat om Facebook advertenties, Google Ads of advertenties op LinkedIn: social media zijn een bron voor leadgeneratie en websitebezoekers.

Ben je op zoek naar een social advertising specialist? Dan kun je eigenlijk niet om Traffic Leaders heen. Het Social Advertising team van Traffic Leaders wordt persoonlijk getraind door Youri Meuleman: veelgevraagd spreker en auteur van diverse boeken voor ondernemers en marketeers. Inmiddels hebben wij al duizenden ondernemers mogen helpen. Ben jij de volgende?

Dit is wat we doen:

Adverteren op Facebook

Adverteren op Instagram

Adverteren op LinkedIn


Goede social advertising levert je het volgende op:

  • Genereert traffic naar jouw website 
  • Verbetert de kwantiteit en kwaliteit van de leads
  • Stelt je in staat je expertise te tonen
  • Is een manier om je te onderscheiden van je concurrenten
  • Zorgt voor conversies en verkopen
  • Is kosteneffectief

Besteed je social advertising uit aan de experts van Traffic Leaders

De doelgroep bepalen, de juiste woorden die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie instellen en het budget bepalen. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. Veel ervaring. Hoe fijn zou het zijn als jij jouw social advertising kon uitbesteden aan iemand die hier expert in is?Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Advertentieteksten

Een pakkende tekst die opvalt tussen alle andere advertenties, die jouw doelgroep aanspreekt en ze over de streep trekt om te klikken. Onze content marketeers zorgen voor een onweerstaanbare tekst die jou leads gaat opleveren.


Technisch inrichten

Onze experts nemen jou het werk uit handen en zorgen ervoor dat je Facebook pixel goed staat, de advertentie accounts gekoppeld zijn, maken de doelgroepen aan en doen conversie tracking. De advertentie valt of staat met de juiste instellingen!

Rapporteren en adviseren

Bij Traffic Leaders krijg je wekelijks terugkoppeling zodat jij meteen weet hoe jouw advertenties presteren. We kijken samen met jou naar de vervolgstappen en adviseren jou over de beste strategie.


Optimaliseren

Ons werk houdt niet op bij het aanmaken van de advertenties. Aan de hand van de resultaten gaan we kijken hoe het nog beter kan. Gaan we meer investeren? Testen met andere doelgroepen? Of passen we de teksten aan? Alles in nauw overleg met jou!Ben jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!