Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects geworven!

  

Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat we hulp zochten bij onze Facebook Advertising. 365 Dagen Succesvol is een dynamische organisatie en het komt nog wel eens voor dat we onverwachts een nieuwe campagne bedenken, dan is het fijn als je met een partij samenwerkt die snel kan schakelen. 


Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Je kunt er als klant dan ook absoluut van uitgaan dat er vaart achter wordt gezet: jij vraagt, zij draaien.


    Daarnaast hebben we ook al mooie resultaten behaald. Sinds de start van onze samenwerking zien we namelijk een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects geworven!

Lotte Botman - 365 dagen succesvol


< Terug naar het overzichtBen jij klaar voor meer leads en meer klanten?

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!