SEO Onderzoek bij Traffic Leaders

SEO Advies met het

SEO Onderzoek van Traffic Leaders

Wij helpen bedrijven hun posities in Google te verbeteren.

Facebook Marketing Uitbesteden

Inzicht in je SEO Strategie

Laat geen kansen meer liggen, haal het meeste uit jouw SEO Strategie!
Strategie

Concrete adviezen

Dankzij een volledig zicht op de cijfers en onze duidelijke rapportages.
Telefoon

Telefonische evaluatie

Bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf met een SEO Specialist.
SEO Advies

Hoger komen te staan in de Google Zoekresultaten?

Laat jij kansen liggen? Het algoritme van Google bepaalt precies hoe hoog jouw website in de zoekresultaten komt te staan. Om te winnen in Google is het cruciaal om jouw website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en autoriteit. 

 

Bij SEO-optimalisatie komt veel kijken en het kan dan ook lastig zijn om te bepalen hoe jouw strategie er precies uit moet zien. Het SEO Onderzoek van Traffic Leaders is een goede manier om in één keer bloot te leggen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Wat gaat er al goed, en wat kan er nog beter? Wij brengen voor jou de quick wins aan het licht waarmee jouw website beter scoort op Google!


SEO Onderzoek door Nina en Joris

Het SEO Onderzoek
van Traffic Leaders

Door jouw website te optimaliseren voor Google kun jij rekenen op meer organisch bereik.  Bij Traffic Leaders hebben wij jarenlange ervaring in Search Engine Optimization. Zo zien wij snel de kansen voor jouw business. Wij helpen je graag!


Eerst bepalen wij jouw huidige posities. Wat zijn de zoekvolumes, wie zijn je SEO-concurrenten en hoe kunnen klanten jou nu al vinden op Google? Ook doen wij een onderzoek naar je website op technisch niveau: zijn je tags op orde, is je website snel genoeg, heb je broken links en welke pagina’s zorgen voor een verminderde SEO score?


Op basis van dit onderzoek ontwikkelen wij een actieplan.  Met dit plan geven wij antwoord op jouw vraag: “hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn pagina hoger scoort in Google?”. Met content tips, ideeën voor blogs en concreet advies over de technische achterkant kun jij  aan de slag om jouw website beter vindbaar in Google te maken. Liever alle SEO-activiteiten uitbesteden? Ook daar kunnen wij je mee helpen! 

Dit kun je verwachten binnen het SEO Onderzoek:

Facebook Marketing Uitbesteden

Inzicht in je huidige posities

Om te weten waar je heen moet, bekijken we eerst waar je nu al staat.
Splittesten

Technische SEO

Optimaliseer jouw website met onze Quick Wins.
Strategie

Strategiebepaling

Samen met jou denken we na over een strategie!
Pro-actief Advies

Proactief advies

Kansen die wij zien voor jouw business delen wij direct!
Advertentieteksten Schrijven

Contentstrategie

Wij geven de beste tips voor vernieuwende, sterke content voor op jouw website.
Dagelijkse Optimalisatie

Heldere rapportage

Wij helpen je met het interpreteren van de cijfers

Dit zeggen onze klanten over Traffic Leaders

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.
Lotte Bouwman
Lotte Bouwman

365 Dagen Succesvol

 
Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.
Thomas Koelewijn - Plazatalk
Thomas Koelewijn

Plazatalk

 

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Maartje Blijleven
Maartje Blijleven

We Love Communities

Zo geven wij SEO Advies:

Grondig onderzoek

Wij voeren een grondig onderzoek uit om de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf te bepalen. Tijdens deze analyse leggen wij de kansen voor jouw bedrijf bloot op het gebied van SEO. 

Opstellen SEO-rapport

Van ons ontvang je een heldere rapportage waarbij we samen met jou de analyse interpreteren en doorspreken. 

Persoonlijke evaluatie

Waar liggen voor jou de kansen? Wij geven advies om jouw website te optimaliseren. Ook geven we je onderwerpen om content over te schrijven op basis van onze analyse. De rapportage lichten we graag telefonisch toe zodat we jouw vragen direct kunnen beantwoorden.
Evelien Bijl

Doelgerichte Coaching

Wij hielpen Evelien meer focus krijgen op haar webinars en klanten door haar volledig te ontzorgen van haar Facebook Advertenties.


Logo OVA

OVA B.V.

Een business bouwen met een gratis boek? OVA.nl deed het! Met behulp van Facebook Adverteren werden er meer dan 18.000 boeken verkocht!


365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol besloot het Facebook Adverteren uit te besteden. Meer dan 70.000 leads later blikken wij terug op een succesvolle samenwerking.
Facebook Adverteren Uitbesteden

Vraag het SEO Onderzoek aan & ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!