arrow_drop_up arrow_drop_down

Scoor hoger in Google met behulp van een SEO Specialist

    

Iedere dag worden er nieuwe websites gelanceerd, aan Google de taak om al deze websites te indexeren. Bovenaan in de zoekresultaten staat garandeerd bijna een structurele stroom aan nieuwe klanten. Maar hoe kom je daar? Hoe scoor je hoger in Google?


Het optimaliseren van jouw website om hiermee hoger te scoren in de zoekresultaten is een vak apart. Jij wilt - als ondernemer - met je vak bezig zijn en wij natuurlijk ook. Daarom helpt een SEO Specialist bij Traffic Leaders om samen met jou een plan maken om jouw concurrent te verslaan in de Google Zoekresultaten.


Hoger scoren in Google levert je het volgende op:

  • Stabiele & kwalitatieve stroom verkeer naar jouw website
  • Koopgerichte bezoekers
  • Een voorsprong op jouw concurrenten
  • Is kosteneffectief

Benieuwd wat een SEO Specialist voor jou kan doen?

Het vinden van de juiste zoekwoorden die niet alleen goed scoren in Google maar ook nog eens converteren. Het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Het creëren van het SEO Spinnenweb. SEO doe je er niet 'even' bij. Het lijkt simpel, maar het creëren en uitvoeren van een SEO-gameplan is een echte expertise en kost veel tijd. Hoe fijn zou het zijn als dit simpelweg voor je wordt gedaan door een SEO Specialist die er echt verstand van heeft?Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Zoekwoorden onderzoek

Een goed begin is het halve werk. Bepaal welke zoekwoorden het belangrijkste zijn voor jouw business.  Op basis van deze zoekwoorden creëren wij een contentstrategie. We bepalen de zoekwoorden voor kennisbank-artikelen, blogs, landingspagina's en informatieve pagina's. Dit vormt de basis voor de contentstrategie.

On-page optimalisatie

Maak van je website jouw thuisbasis. Zorg ervoor dat alle pagina's op jouw website zijn geoptimaliseerd zodat Google jouw website makkelijk kan lezen & door jouw website kan bladeren.


Focus op de input, we hebben geen controle over de output.

Off-page optimalisatie

Het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines bestaat in grove lijnen uit twee onderdelen; de on-page optimalisatie en de off-page optimalisatie. Tijdens de off-page optimalisatie werken we met kwalitatieve link building. 

Contentstrategie

Het zoekwoordonderzoek en de on- & off-page optimalisatie vormen samen de basis voor de contentstrategie. Uiteindelijk draait het om de content, Google wil haar gebruikers van het best mogelijke antwoord voorzien.

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie!

Laat zoekmachine optimalisatie over aan een SEO Specialist. Geef het uit handen.

Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!