Traffic Leaders B.V. - Facebook Marketing Uitbesteden

Safe self test

Safe Self Test biedt snel en veilig Covid 19 sneltesten voor thuis aan. Zo kan je veilig en verantwoord genieten van gezelligheid met vrienden en familie. Ook kan je de testen in grote hoeveelheden aankopen, wat handig is bij verplicht testen voor onder andere werk. 

Over het project

Safe Self Test wilde, gezien de grote vraag en behoefte, erg snel live met de site. We zorgden binnen 2 weken voor een nieuwe huisstijl (logo en kleuren) en een aantal pagina's zodat de site alvast live kon. Aan de site werd ook gelijk Plug and Pay gekoppeld om eenvoudig de testen aan te kopen.


Een uitdaging was het vinden van een goede huisstijl. Safe Self Test wilde daarbij graag wegblijven van de clean en vaak medische look van concurrenten of andere Covid gerelateerde websites. De focus hebben we gelegd op gezellige, sociale momenten door middel van de juiste afbeeldingen en het gebruik van warme kleuren. 


Natuurlijk hebben we de site en content ook geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines, zodat zij ook organisch gevonden worden.

Meer resultaat met jouw website?