Traffic Leaders B.V. - Facebook Marketing Uitbesteden

CDC Tandzorg

Mensen gelukkig maken met een compleet gezond én mooi gebit, dat is de missie van CDC Tandzorg.


Een gezond én mooi gebit van nature is helaas niet voor iedereen weggelegd. Ook al verzorgt men het nog zo goed, er kunnen allerlei factoren ontstaan waardoor het gebit achteruit gaat. Angst voor de tandarts is één van de vele boosdoeners. CDC Tandzorg is er voor die mensen.

CDC Complete Tandzorg

Over het project:

CDC Tandzorg was een project zoals we ze graag zien. De voorloper op de huidige website miste diverse triggers tot conversie, waardoor slechts een klein percentage van de bezoekers werd geconverteerd naar het invullen van een formulier welke leidde tot het plannen van een kennismakingsgesprek. Tegelijkertijd zag CDC het aantal bezoekers vanuit de zoekresultaten al een langere tijd afnemen. Zij werden ingehaald door de concurrentie. Tijd voor een make-over!


Met enige urgentie besloten we de website te migreren naar het Phoenix-websitesysteem om zo een geoptimaliseerde website te creëren voor zowel de vindbaarheid binnen zoekmachines alsook een conversiegerichte website. In combinatie met het uitwerken van effectieve marketingfunnels en marketing automation om processen te automatiseren zette wij een gloednieuwe website neer.

Meer resultaat met jouw website?