Traffic Leaders B.V. - Facebook Marketing Uitbesteden

Business audio systems

Business Audio Systems voorziet ondernemingen van de beste audio systemen. Denk hierbij aan omroepsystemen, muziek op de werkvloer maar ook geluidsinstallaties in horeca en winkelketens. 

Business Audio Systems

Over het project

Business Audio Systems had reeds een erg uitgebreide site met duidelijke huisstijl. De uitdaging was om hier een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte versie van de huidige website te maken in Phoenix. 


Naast een nieuwe conversiegerichte lay-out gingen we ook stevig aan de slag met het SEO optimaliseren van de website. Daar was al heel wat in gebeurd, maar uit een SEO onderzoek bleek dat niet alle pagina's en keywords even relevant voor de doelgroep waren.

Om de oriënterende lead ook mee te nemen in het verhaal, maakten we landingspagina's voor een aantal e-books per sector. Achter deze pagina's zit een volledig geautomatiseerde marketing funnel.  

Een extra uitdaging bij dit project waren de honderd+ blogs en referenties die mee dienden te verhuizen naar de nieuwe website. We gaven een nieuwe structuur aan deze content library en zorgden ervoor dat de link structuur hetzelfde bleef, zodat er geen opgebouwde SEO-autoriteit verloren ging. 

Meer resultaat met jouw website?