Traffic Leaders B.V. - Facebook Marketing Uitbesteden

Barbara de Bruyckere

Barbara de Bruyckere is stemartiest, podcaster en stempowercoach voor vrouwelijke professionals. Aan de hand van haar (online) trainingen laat ze vrouwen ervaren wat de impact is van hun stem. Klink anders, verdien beter is haar motto. Dit toont meteen aan wat de impact van je stem op jouw onderneming kan betekenen. 

barbara-de-bruyckere

Over het project

Barbara en haar (zaken-)partner waren op zoek naar een pakkende site waar niet alleen Barbara als stemartiest, maar vooral hun nieuwe producten stemcoach en stemtraining de nodige aandacht kregen. 


Barbara ging aan de slag met foto's en huisstijl, wij maakten er boeiende en conversiegerichte pagina's van. Andries schreef prachtige teksten, maar die waren niet bondig. Aan ons om samen met de klant een mooi evenwicht te vinden tussen storytelling en conversiegerichtheid


Aan de site koppelden we de betaalpagina software Plug and Pay, de online leeromgeving Huddle en een aantal automated marketing funnels. 


Met regelmaat gaan we met Andries en Barba in gesprek over hun marketing funnels en adviseren we hun hier graag bij verder. 

barbara de buyckere

Barbara de Bruyckere

Stemcoach en voice-over

"Zeer tevreden over de kwaliteit die zij leveren en over hun flexibiliteit"

Traffic Leaders heeft mijn website, inclusief online trainingsomgeving, weggever en funnel, gebouwd. Tegelijkertijd gaven ze mij ook allerlei waardevolle marketingadviezen. Bijvoorbeeld over de opbouw van de funnel en de salespages. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die zij leveren en over hun flexibiliteit, en beschouw hen als partner voor de verdere uitbouw van mijn business.

Meer resultaat met jouw website?