Een complete make-over van jouw marketing strategie samen met onze marketingexperts

Strategiesessie

Een hands on sessie met jouw marketing strategie als focus.

Ervaren marketing experts

Ontvang persoonlijk advies van onze marketing experts.

Marketing blauwdruk

Loop weg met de blauwdruk van jouw marketingstrategie!

   

Jouw persoonlijke marketing funnel in kaart gebracht

Je hebt een business, een mooi product, een duidelijke visie,... Jij bent toe aan de volgende stap! Je wilt namelijk dagelijks kunnen rekenen op een vaste stroom aan nieuwe leads en klanten. Alleen weet je niet goed welke kanalen je hiervoor kunt inzetten en hoe je het maximale potentieel uit jouw marketing activiteiten haalt. Tijd dus om te werken aan een effectieve marketing strategie voor jouw onderneming. 


Onze ervaren marketing strategen helpen jou graag met het bepalen van jouw marketingstrategie. Kies je voor een SEO-strategie of juist voor Social Advertising? Welke interessante mail sequences kun je inzetten? En vooral: hoe maak je van een bezoeker een klant? Wij adviseren jou bij het opzetten van een effectieve marketingfunnel om zo, door middel van Marketing Automation, zoveel mogelijk leads zo geautomatiseerd mogelijk om te zetten naar klanten.

Het funnel make-over strategiegesprek

De funnel make-over bestaat uit een uitgebreid strategiegesprek, digitaal of bij ons op kantoor in Amsterdam. Samen met twee ervaren collega's nemen we jouw volledige marketingstrategie onder de loep.


Tijdens deze sessie werken we aan de blauwdruk van jouw onderneming. Met onze jarenlange ervaring zien wij snel waar winst te behalen is binnen jouw marketing strategie. We zetten samen met jou een duidelijke blauwdruk neer voor jouw online marketingfunnel & -strategie.


Na de sessie ontvang je ons funnel make-over handboek waar je nog tal van tips krijgt om van jouw marketing strategie een succes te maken. 

Krijg meer bezoekers

Kies je voor SEO of toch voor advertising? Bepaal jouw koers tijdens het strategiegesprek!

Effectieve Marketingfunnels

Van bezoeker tot betalende klant. Wij helpen je met het creëren van jouw funnel.

Laaghangend fruit

Ontdek waar jij jouw business kunt optimaliseren en pluk direct de vruchten.

1-op-1 begeleiding

Wij zijn er voor jou. Stel al je vragen, we denken graag mee!

Creëer conversiepagina's

Je conversiepagina's zijn de belangrijkste pagina's. Analyseer deze samen met onze specialist.

Kickstart jouw business

Loop weg met een concreet actieplan om jouw business naar het volgende niveau te tillen!

1. De Fundering

Gedurende de eerste fase van de funnel make-over inventariseren we jouw huidige situatie. Waar sta je nu? Welke marketingactiviteiten doe je al? Waar kunnen we op sturen?

2. Funnel Blauwdruk

Na het inventariseren gaan we over op het strategische deel van de sessie. Hier bepalen we de verschillende doelgroepen en werken wij samen jouw marketing funnel uit.

3. Traffic Blauwdruk

Nu de funnel is uitgewerkt is het tijd om bezoekers naar jouw website te genereren en gebruik te laten maken van die funnel. Tijdens deze fase bekijken we welke acquisitiekanalen bij jouw onderneming en doelgroep passen om tot het gewenste resultaat te komen.

4. Maximaliseren

De blauwdruk is inmiddels compleet. We weten wie en via welk kanaal wij gaan benaderen en hoe we deze lead omzetten tot klant. Belangrijk is nu om de cijfers inzichtelijk te maken. Hier ga je op sturen en de funnel mee optimaliseren.

5. Actieplan

Je loopt weg met een concreet marketing- & actieplan voor het verder ontwikkelen van jouw marketing strategie. Besteed je je online marketing liever uit? Dan kunnen wij op basis van dit actieplan een specifieke offerte voor je opmaken.
Ik heb nu voor het eerst het gevoel dat ik precies weet wat ik moet doen om continu een stroom aan nieuwe klanten binnen te halen. Dit is voor mij een ontzettende ‘life-changer’. De advertenties waren heel winstgevend en leverden mij een mooi aantal klanten op. Hierdoor kan ik mijn tijd nuttiger besteden en heb ik meer energie om mij beter te focussen op het geven van mijn webinar en het helpen van mijn klanten. 
Evelien Bijl - Doelgerichtecoaching.nlPlan direct jouw Funnel Make-over in!

Of bel: 020-2442834 voor het maken van een afspraak.
arrow_drop_up arrow_drop_down