Marketingfunnel Uitbesteden? Meer resultaat met e-mailmarketing!

Marketingfunnel uitbesteden?

Wij helpen bedrijven hun

bezoekers te converteren in betalende klanten

Facebook Marketing Uitbesteden

Gebruik onze expertise

Volledig ontzorgd, net als onze ruim 200+ andere klanten.
Facebook Marketing Uitbesteden
Meer bezoekers, meer klanten. Dit is onze specialisatie!
Facebook Marketing Uitbesteden

Volledig zicht op de cijfers

Dankzij onze maandelijkse rapportages.
Facebook Adverteren Uitbesteden

Samen jouw marketingfunnel opzetten?

Door jouw marketingfunnel en salesfunnel met elkaar te integreren zorg je dat je van een bezoeker een betalende klant maakt. Zo verstuur je de juiste boodschap op het juiste moment en bespaar je tijd door marketingactiviteiten te automatiseren.


Samen met een marketingspecialist bij Traffic Leaders ontleden we jouw marketing- & verkoopstrategie en komen wij tot een concreet actieplan om jouw marketingfunnel te optimaliseren.


Vervolgens ondersteunen onze funnelspecialisten jou bij de implementatie van de strategie en schrijven onze copywriters effectieve teksten waarmee wij jouw bezoekers verleiden om klant te worden.

Laat ons je helpen!

Advertentieteksten Schrijven
x
Beeldmateriaal
x
Analyse en Optimalisatie
x
Splittesten

Landingspagina's

x
Strategie
x
Pro-actief Advies

x

Dagelijkse Optimalisatie
x
Wekelijkse Rapportage

x

Telefoon
x
These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Sinds de start van onze samenwerking zien we een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects.
Lotte Bouwman
Lotte Bouwman

365 Dagen Succesvol

 
Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. We krijgen bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.
Thomas Koelewijn - Plazatalk
Thomas Koelewijn

Plazatalk

 

Wat ik fijn vind is dat het team van Traffic Leaders toegewijd is om je te helpen. Iedereen denkt actief mee en is goed bereikbaar. Ik heb hulp gehad bij mijn Facebook advertenties en het opzetten van mijn e-mailmarketing funnel en de landingspagina’s van mijn website. Dit hielp mij om te richten op de inhoud van de content en het creëren van mijn producten. Prettig zo’n samenwerking!

Maartje Blijleven
Maartje Blijleven

We Love Communities

Tijdens de vrijblijvende belafspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt het direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We versturen je een voorstel op maat passend bij jouw wensen.
Iedere business en iedere ondernemer is anders. Jouw persoonlijke Facebook campagnemanager verdiept zich samen met jou in jouw onderneming en doelgroep om vervolgens een strategisch plan te bedenken. 
Wij staan in voor het opmaken en beheren van jouw Facebook campagnes. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Maandelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Evelien Bijl
Wij hielpen Evelien meer focus krijgen op haar webinars en klanten door haar volledig te ontzorgen van haar Facebook Advertenties.


Logo OVA
Een business bouwen met een gratis boek? OVA.nl deed het! Met behulp van Facebook Adverteren werden er meer dan 18.000 boeken verkocht!


365 Dagen Succesvol besloot het Facebook Adverteren uit te besteden. Meer dan 70.000 leads later blikken wij terug op een succesvolle samenwerking.
Facebook Adverteren Uitbesteden