arrow_drop_up arrow_drop_down

Uitbesteden aan een Facebook Marketing Specialist

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Je wil meer bezoekers, leads en klanten door te adverteren op Facebook. Traffic Leaders is de partner bij uitstek om jou te helpen met je Facebook advertenties. Een gespecialiseerd team opgeleid door Youri Meuleman helpt jou om de maximale resultaten uit jouw advertentie te halen. Youri heeft duizenden ondernemers geholpen bij het opzetten van hun Facebook Marketing Strategie en staat bekend als de Facebook Marketing Expert van Nederland.


Resultaten:

  • Relaties opbouwen met potentiële klanten
  • Je zichtbaarheid vergroten
  • Snel werven van grote aantallen prospects
  • Volle webinars en cursussen
  • Een toename in het aantal websitebezoekers
  • Meer bestellingen in je webshop

Onze klanten over Traffic Leaders

Wij geloven in onze expertise, maar we begrijpen dat je ook graag van anderen hoort wat hun ervaring met Traffic Leaders is.

Daarom laten we graag onze klanten aan het woord!
“Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects geworven!” 

“Ik zou traffic Leaders aanbevelen aan ondernemers die niet steeds opnieuw het wiel uit willen vinden.” 

Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat we hulp zochten bij onze Facebook Advertising. 365 Dagen Succesvol is een dynamische organisatie en het komt nog wel eens voor dat we onverwachts een nieuwe campagne bedenken, dan is het fijn als je met een partij samenwerkt die snel kan schakelen.

Er staat meteen iemand voor je klaar om flexibel op de plannen in te spelen en er wordt snel geschakeld. Dit is heel fijn! Je kunt er als klant dan ook absoluut van uitgaan dat er vaart achter wordt gezet: jij vraagt, zij draaien.Daarnaast hebben we ook al mooie resultaten behaald. Sinds de start van onze samenwerking zien we namelijk een enorme groei wat betreft mailable prospects. Door middel van gerichte advertising via Facebook en Instagram via leadgeneratie hebben we tot nu toe zo’n 70.000 prospects geworven!

Lotte Botman, Online Marketingmanager bij 365 Dagen Succesvol

“Het is fijn dat er topondernemers aan het roer staan, die zelf ook dagelijks met de poten in de klei staan” 

Eerst verzorgde ik naast mijn overige werkzaamheden alle Facebook advertenties, maar het kostte mij teveel energie om allemaal te doen. Plus: ik wilde echt gaan opschalen, wat betekende dat ik niet  aan kon blijven modderen. Ik wilde het professioneel aanpakken door experts in te huren.

Bijna alles werd uit handen genomen. Ik stuurde alleen advertentieteksten en bijpassende afbeeldingen op, meer niet. Elke week kreeg ik een update waarin ik hoorde welke advertenties goed en minder goed werkten voor mij.

De advertenties waren heel winstgevend en leverden mij een mooi aantal klanten op. Ik heb nu voor het eerst het gevoel dat ik precies weet wat ik moet doen om continu een stroom aan nieuwe klanten binnen te halen. Hierdoor kan ik mijn tijd nuttiger besteden en heb ik meer energie om mij beter te focussen op het geven van mijn webinar en het helpen van mijn klanten.

Ik zou Traffic Leaders aanbevelen aan ondernemers die niet steeds opnieuw het wiel uit willen vinden. Je hoeft het niet allemaal meer zelf te doen, en dit helpt je om je bedrijf te leiden op een manier die je wat minder moeite kost.


Evelien van doelgerichtecoaching.nl 

“Gelukkig krijgen we bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail en het uitbesteden van de Facebook advertenties is ook nog eens goedkoper.“

Toen ik op zoek ging naar een partij voor het uitbesteden van mijn Facebook advertenties, ben ik meerdere bedrijven gaan vergelijken. Ik vond Traffic Leaders direct al heel makkelijk in omgang. Het is fijn dat er topondernemers aan het roer staan, die zelf ook dagelijks met de poten in de klei staan.  

In het begin heb ik veel zelf geprobeerd, maar achteraf betaalde ik te veel voor nieuwe leads. En ik had er helemaal geen zin in om ermee bezig te zijn, plus er ging voor mij veel tijd in zitten en tijd is natuurlijk kostbaar..

Nu haal ik nieuwe e-mailadressen binnen voor slechts € 0,31 in ruil voor een gratis weggever met allerlei tips om meer zelfvertrouwen te krijgen! Dat is een flinke daling in vergelijking met de advertenties die ik zelf draaide.


Ralf Siebers - Zelfvertrouwen.com

"Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn."

We waren op zoek naar een partij om onze Facebook advertenties te laten doen en alles loopt nu lekker door. Wat voornamelijk fijn is bij Traffic Leaders is dat alles doorloopt zonder onze input, waardoor we nu lekker efficiënt aan het samenwerken zijn. Voorheen werkten we altijd samen met een bedrijf, waar we een maandelijkse update van ontvingen. Gelukkig krijgen we bij Traffic Leaders wekelijks een update per mail en het uitbesteden van de Facebook advertenties is ook nog eens goedkoper. Het is fijn dat we af en toe persoonlijk contact hebben om de strategie en voortgang te bespreken, want dit geeft een goed gevoel.

Als online marketeer zou ik zelf de Facebook advertenties kunnen doen, maar ik weet van mijzelf dat ik dit waarschijnlijk niet zo efficiënt kan doen als een bedrijf dat hier dagelijks mee bezig is. Dus voor kleine ondernemers is het ideaal om meer tijd vrij te maken voor andere belangrijke zaken, omdat je je dan niet zo gedetailleerd bezig hoeft te houden met de advertenties.


Thomas Koelewijn - Plazatalk